The hills are alive with the...

Idag har jag köpt (!) en film, eller det var faktiskt två filmer i samma fodral men jag ville bara ha den ena. Filmen som jag inte ville ha var West side story och filmen jag faktiskt var beredd att betala för var Sound of Music. Vet inte om den egentligen är bra men en sån där film som kan vara bra att ha hemma.



Egentligen är det ju rena rånet! 79kr för vad?

Svara rätt och Köp ett hus!

Dagens fråga!

Vad blir 1+1?

Kan du svaret så lämna en kommentar! Gör du det får du också möjlighet att köpa ett fint hus till kanonpris!



Resten av dagen (ni vet den tiden när jag inte säljer huset via bloggen) slappas det hej vilt. En helt meningslös dag idag, men det behövs ju såna också antar jag.

dagen D, eller inte kanske

Denver har börjat få tänder! Som vanligt så skriver vera bättre än mig om sånt...
Märker att besöksstatistiken går ner, saknas det matbilder? (intelligent fråga, dem som saknar något och därför inte besöker bloggen lär ju knappast heller läsa frågan...)

Idag har jag mest suttit vid datorn och pulat, gått lite upp och ner med mitt tjäna pengar projekt men det ser hyfsat lovande ut... Har även, igår faktiskt, bestämt mig för att, trotts bristen på kommentarer, ställa upp som kandidat till riksdagen och i kommunvalet i Kumla. Sen återstår naturligtvis en procedur för att fastställa listorna och det är ju inte säkert att man kommer med på listan, allt beror på medlemmarnas vilja.

Idol känns tyvärr ganska avslaget denna kvalvecka, liksom inte något som fäster mitt intresse. Blir bättre med fredagsfinalerna får vi hoppas, är ju en del talanger som kan bli skoj att följa.

Det mest underhållande denna dagen var nog trotts allt reprisen av skavlan med bland annat Anna Anka och Henrik Schyffert, vilket liv jag har när det hamnar överst på dagens topplista=>



Jag om 15 år...

Saker som händer

Studierna står tvärstilla. Det är en ny delkurs denna vecka och eftersom jag inte fick den delkurs jag planerat så har jag inte i förhand kunnat köpa in kurslitteraturen till kursen jag nu läser. Men framåt slutet av denna vecka bör böckerna vara på plats och det är förhoppningsvis inte några stora problem att läsa ikapp.

Det som däremot har kommit igång, något senare än planerat, är mitt lilla tjäna en väldig massa pengar projekt. Får se hur det går, arbetsmässigt är det verkligen inte ansträngande men jag är tveksam till om det ger några pengar.

Men som dem brukar säga "plötsligt händer det" (det är inte att spela på triss som är mitt projekt, bara så ni vet...)

Får väl se, kan ju hända vad som helst, man kan ju bli som vem som helst:


Seriöst?

Nej, det är väl kanske inte seriösa inlägg ni väntar er men ibland måste det ju hända något oväntat för att det ska vara värt nåt.

2grader är en grymt seriös kampanj och ska vi rädda planeten och framför allt ta ansvar för vårt sätt att leva så är det oerhört viktigt att denna kampanj lyckas. Centerpartiet är en av organisationern bakom tillsammans med till exempel röda korset och rädda barnen. Kampanjen går ut på följande:

• Vi vill ha ett globalt klimatavtal
• Alla världens länder ska delta
• Temperaturen får öka högst 2 grader
• Säkerställa de fattigaste ländernas rätt till utveckling

Det går banne mig inte att inte skriva under (om man inte har en Che guevara t-shirt förstås, då kan man ju göra vilken skit som helst)

Tillbaka från verkligheten

Jag har varit ute i verkligheten på valkickoff med (center)partidistriktet på Loka där vi ätit gott, umgåtts och smidit planer inför valet.

Men nu är jag alltså tillbaka till köksbordet och det virtuella världen i datorn. Tänkte lägga in lite politik i form av lite tafflig poesi i bloggen:

Che guevara, Che guevara, en från vänstern hyllad man
Han dödade många men inga val han vann.

Che guevara, Che guevara, på tröjorna dem bär
inte mycket från historien dem lär

Che guevara, Che guevara, en Castrotrogen slav
mer förtryck och blodspillan han gav

Che guevara, Che guevara en hemsk vänsterikon
för att hitta en sämre förebild får man ta många bibliotekslån

Che guevara, Che guevara en kommunist så sann,
usch fy blä en sån hemskt elak man

OLAGLIGT; TITTA INTE

Bara för att jag ska försvinna betyder det inte att det är ok att använda internet till att begå lagbrott. Använd absolut inte denna sida!


Höst? Kläder? Modebloggare? usch fy blä

Jag måste säga att jag tycker det här med kläder och höstväder är lite klurigt. Vad ska man klä på sig? Är det ok med stickade tröjor än?

Mode är skitsvårt och modebloggare suger, eller förlåt, rätt ska vara rätt: "jag tycker inte om att läsa modebloggar" (vill ju inte vara oförskämd). Framför allt är det svårt att klä sig så man varken fryser eller smälter oavsett om man är inne eller ute.

Men, ok eller inte?


Och som vanligt är det inte tröjan i inlägget som hänger i garderoben. (kommer ni ihåg Bullen?)

10 månader

Idag är Denver 10 månader. Tiden går väldigt fort med en liten bebis här hemma. Imorgon ska jag åka på valkickoff med centerpartidistriktet till Loka och stannar där en natt. Inget bloggande förrän tisdag med andra ord. Dock finns det ju annat att roa sig med:

Här, Här och Här.

Jag bjuder naturligtvis på lite film också:


News for you

Dags för lite nyheter:

Ikväll har vi haft besök här hemma, första besöket sen typ dinosariernas tid, av Nilo och Sören. Det var trevligt även om jag kände att min trötthet gjorde mig mer osocial än vanligt.

53% av expressens läsare tycker man ska förbjuda rökning i hyresrätter. Ett argument är att "man äger ju inte sin bostad", och visst, det är sant. Men äger verkligen riksdagen hyresrätten? Jag trodde att det var fastighetsägaren, ajdå, jag måste nog läsa på lite här. Annars hade man ju kunna tycka att det var upp till fastighetsägaren att bestämma huruvida man får röka i lägenheterna...

Jag har fått tuff konkurrens när det gäller matbilder, och jag som glömde ta kort på dagens mat... snälla lämna mig inte (och inte min blogg heller...)!!

Lego, alltså inte mat, är nyckeln till internetframgång. Detta enligt den högt ansedda skriften kamratposten.

Gratistidningens hemsida listar världens 7 läskigaste platser. 

Det är fredag idag, detta enligt min alltid uppdaterade sambo, "Då var det alltså fredag", tydligare än så blir det inte... (tveksamt om detta inlägg hinner publiceras innan klockanslår över tolv och det blir lördag, vera har ingen skuld i detta)

Det bästa citatet Revolutionär front lyckas hitta för att argumentera för sin sak är:
You know what capitalism is? Gettin fucked! - Tony Montana, Scarface
Inget man vinner val på direkt. Å andra sidan tycker revfront bättre om att misshandla sina politiska motståndare än att arbeta demokratiskt, så ingen skada skedd (när det gäller citatet alltså, de politiska motståndarna tar naturligtvis skada).

God natt kära, och numera nyhetsuppdaterade, läsare.


Inte så imponerad

Att tolka av mängden kommentarer så kan jag konstatera att läsarna i denna blogg helt saknar kunskap om farorna med kaffebryggare och att ni är socialister allihop... Inte så imponerad. 

För er information: Länken "kommentarer" leder till en sida där man kan skriva en liten kommentar, typ "Heja Manchester United" eller "hej alla glada norrmän!", man kan även skriva saker som relaterar till inlägg, typ "joel, du har fel, som vanligt" eller "precis vad jag tänkte säga".

Länken leder alltså inte till (och detta lovar jag):
Att datorn sprängs
Att dina ögon ramlar ut
Att Joel blir arg och skickar elaka brev på posten
Att Göran Persson gör comeback i politiken (erkänn att det vore illa...)

För mer info: Klicka här

Så här långt är min kommentar om era kommentarer (eller bristen på dem):



...fast jag missar aldrig soptunnan!

och 7.5poäng går till...

Känns lite som en debut i melodifestivalen. Första jurygruppen lämnar sitt utslag, poängen delas ut och 7,5 poäng går till Joel!!




Ja, det är sant! Jag har fått mina första högskolepoäng.
Melodifestival eller högskolepoäng, what´s the difference?

 

By the way, sitter i lite framtidsfunderingar... ska jag kandidera till riksdagen? Vad tycker du?
TOLKNINGSREGLER á la JOEL:

Ingen kommentar: Tolkas som att ni röstar på skogsmullarna eller socialisterna (=inte ok!)
Jag skulle kämpa för integritet i riksdagen, privat däremot så bevakar jag dig noga. Så tro inte att jag inte ser att du struntat i att kommentera din smygkommunist!

Nej: tolkas som att du är liberal men tycker jag ska skita i riksdagstramset.

Ja: Tolkas som att jag ska fundera lite till.

Risk för bloggens framtid

Jag kan inte lova att bloggen finns kvar efter den 23/10.... Då släpps nämligen spelet vi alla väntar på:



http://www.game.se/acatalog/Pro_Evolution_Soccer_2010_PC_PC.html

Kodat inlägg

Jag anstränger mig stenhårt för att vara hightech. Har nu registrerat mig på bloglovin, vet inte vad det har för fördelar, men det är säkert bra. Vid denna registrering måste man klistra in en liten snutt html kod vilket jag gör nu och resultatet ser ni här:

Följ min blogg med bloglovin

Coolt! En länk! Hightech!
Tryck på länken vet jag så hörs vi senare, kanske.

Min hatade sambo

Dagens citat:

"jag tror att folk som läser din blogg tror att du hatar mig"
-Vera (min sambo)





Ja bara så ni vet så har ni (folket som vera syftar på) fel. Jag tycker bara att rätt ska vara rätt och man kommer inte undan med stöld bara för det sker inom hemmet, så det är så.

Vill ni läsa mer om min poäng i bloggen?
Gör det !

God morgon

Denver sticke in i bloggen med en liten god morgon hälsning!


Inget snack om att denver är på gott humör denna morgonen.


Kanske var det morgongympan som gjorde susen?


Eller kanske vaniljyoghurten?

Förövrigt var det jag som tog bilderna, varken lat eller hämdlysten idag, en bra morgon helt enkelt!

Statlig utredare

Jag har bestämt mig, jag vet vad jag vill bli!

Mina studier tvingar mig att läsa statliga rapporter och utredningar. Kan ju säga att det verkar inte allt för svårt att skriva en sån. Eller vad säger ni när era skattepengar går åt till att skriva intelligenta meningar som typ

"Delegationen gör bedömningen att skapandet av enhetligare gränssnitt mot medborgare, företag och andra aktörer är viktigt för att offentliga e-tjänster ska ge ett mer enhetligt intryck."

Nehe? Nu måste dem skoja? Jag kan helt på egen hand erbjuda en gratis slutsats för staten att dra lärdom av:

Joel gör bedömningen att en kraftig förbättring av den offentliga servicen mot medborgare, företag och andra aktörer är viktigt för att den offentliga servicen ska ge ett bättre intryck

Nu antar jag att staten ringer och erbjuder mig jobb som statlig utredare!


Rosenbad, min framtida arbetsplats?


Trevliga Katrin

Det här med bloggframgång är ett ganska spännande ämne tycker jag. Tänker i min dumhet att glädje, positiva saker borde ju vara en kul grej som lockar det skumma blogglandet Sverige. Till exempel lunch är ju trevligt och lunchbilder är ju framgång på recept. Så trevlighet i allmänhet borde ju fungera tycker jag. Men icke.

Ta till exempel Katrin "vad hon nu heter i efternamn" (tidigare schulman), hennes rubrik är "fuck you right back" och hon har en skitstor blogg. Hur tänker folk? "Nämen gud så skoj att någon säger så, hit måste jag gå igen.." eller blir folk bara förvirrade och undrar vem "you" syftar på och därför behöver följa bloggen i jakt på ledtrådar?

Hennes inlägg (just nu det senaste) handlar om
1) bögar som har analsex, eller bögar som enligt Katrins källa inte har analsex, katrin tror dem har det, dem måste ha det enligt henne, hur är det egentligen?
2)Hennes trosor som känns som vispgrädde... och katrin använder strumpor av samma märke!
Detta inlägg har nu 21 kommentarer... Jag skriver varken om analsex (tror förövrigt varken på Katrin eller hennes källa vilket blir jobbigt eftersom någon av dem antagligen har rätt) eller om nya trosor.

Nu kanske ni undrar varför jag inte länkar till katrins blogg, jag antar att ni är intresserade och vet ni inte redan adressen så måste det kännas jobbigt?

Om ni längtar efter katrins blogg om trosor och strumpor kanske ni tycker jag borde lägga ut en bild på dagens klädinköp (två par byxortillmig själv som inhandlades utn min medverkan, oerhört spännande)?

Ja kära läsare, vad säger man om det?

burrell.gif Pat the Bat image by cha94


Fuck you right back!


Pappablogg

Japp, det var det som var tanken. Märks det? inte det.

Nej det är nog så att dem senaste dagarna har det varit mycket annat, jag plugar ju heltid till exempel och hade halkat efter lite (tog lite ledigt från studierna ett par veckor, synden straffar sig) och behövt komma ikapp.

Men hoppas det är ok läsning i alla fall. Förr eller senare kommer Denver dyka upp på någon häftig bild och en tillhörande rolig historia, den som väntar på något gott... ja, resten kan ni.

Som en kort lägesrapport kan jag meddela att Denver lever, han andas mår rätt bra förutom lite ont i halsen och sånt. Han pekar på allt och säger antingen "deö" eller "bah" (Bah som också kan betyda lampa på denverspråk).
Just nu sover han.


Denna bilden är dagsfärsk och, inte för att jag är slö utan för att jag är hämndlysten, snodd från min sambo.

Bestulen av min sambo

Tog (ett fantastiskt) kort på vårt eldande i kakelugnen häromdagen som jag tänkte lägga upp på bloggen, men på grund av slöhet så blev den aldrig upplagd. Så långt är alltfrid och fröjd.

MEN så går jag in och ska se vad min sambo sysslar med på sin blogg, och där är MIN bild!! Vet någon hur man går till väga rent juridiskt för att gå till botten med den här typen av stöld?


LÄSARTEST; Kaffekunskap

Ett av de mindre tänkvärda resultaten av att inte jobba är att jag tvingas koka mitt egna kaffe, ingen kaffemaskin som kan tillgodose mitt behov med vidrigt slaskkaffe. Numera tvingas jag koka (kanongott) kaffe själv varje dag. Problemet med detta är att det till skillnad från kaffemaskinen tar något mer än 10 sekunder. Under tiden kaffet kokar hinner jag börja tänka på något annat och därmed försvinner kaffet ur tankarna, ni tror väl inte att jag kan tänka på mer än en sak?

Två dagar i rad har jag nu glömt det kokande kaffet, inte värre än jag märkt det inom någon halvtimme, men det är nog mer tur än skicklighet. Någon som vet om en bortglömd kaffebryggarekan skapa någon större skada?
Har vi någon expertis på detta området bland läsarna?
Detta är ett TEST... ett LÄSARTEST, så tveka inte, svara via kommentarsfältet.





sexklubb

Nerikes allehanda är då och då ganska roliga. För en tid sedan hade dem en artikel om en "hemlig sexklubb" och nu har ägarinnan till sexklubben anmält dem för grovt förtal. Jag tycker det är bra att nerikes då berätar om den anmälningen i en ny artikel. Kanske inte jätteintressant men det roliga är att den nya artikeln på na.se också innehåller en länk till den sida som de nu blivit anmälda för.





Sen kan man ju fundera på varför den första artikeln ligger under askersunds lokalsida medan den andra ligger under hallsberg, men såna onödiga funderingar sysslar givetvis inte jag med...

 


Studier

Har spenderat hela förmiddagen med studier, lagom upphetsande kan jag väl säga. Nu blir det lite utforskande av mitt tjäna pengar experiment, förhoppningsvis kan det komma igång på allvar imorgon, sen kanske ni eventuellt, om allt går som det ska, möjligtvis kan få veta något om någon månad eller så.

Vi har även eldat i kakelugnen idag, eller vera gjorde det, medan jag pluggade. Asskönt den lilla stund jag hann sitta framför brasan, annars är ju kakelugnen i vardagsrummet och jag i köket (när jag pluggar).



Nu verkar vera och denver vara på väg ut genom ytterdörren och jag har ingen aning om var dem ska, skönt att ha koll, öh, eller inte..


Fjollpappan på musikjakt

Vill hitta lite ny musik att lyssna på, har ni några tips? Jag är nog i musikväg en riktig fjollpappa, gillar typ laleh, miss li och lisa miskovsky. Även Ted Gärdestad, Jonni Mitchell eller Salem al Fakir går bra... Men som sagt vill jag hitta lite nya artister att utforska!

Vill ni lyssna på sköna covers kan jag rekommendera Randy Crawford


Familj igen

Efter att ha spenderat lördag-söndag ensam med studier och fotboll så känns det bra att vera och denver är tillbaka hemma. Medan jag såg Manchester United spöa City i den underbara derbymatchen så har dem haft egna äventyr för sig som ni kan läsa om på veras blogg.

Inga äventyr slår dock dagens match och Owens sagolika mål i 96:e minuten


Blodpudding, bildextra

Här kommer bild på min goda blodpudding. Förövrig tur att man har bloggen, var först när jag fixade design och såg tidigare inlägg som jag kom på att jag inte ätit, utan blogg hade jag nog glömt bort lunchen...


blodpudding med vitkål och lingonsylt

Såg på internet att många sidor där man kan läsa om att det är gott med vitkål och lingonsylt ihopblandat nöjer sig med bara dessa två ingredientser men med lite balsamvinäger och svartpeppar blir det ännu godare...

Ny design

Har fixat en ny header till bloggen. Photoshop är skoj om än ganska svårt... Resultatet blev inte något hightech men något bättre än tidigare hoppas jag..

Bra att ha barn

Att skaffa barn är ju inget man gör av några teoretiska skäl, det finns liksom ingen vinst i det. Det handlar väl om de mest grundläggande biologiska drivkrafterna som gör att så väldigt gärna vill ha en liten Denver. När Denver väl kommer til världen påverkas också allt i ens vardag, hela min existens motiveras med Denver, oavsett om det handlar om jobb, fritid eller ekonomi. Sen är det klart att det verkar trevligt när man är gammal och skrynklig på äldreboendet att ha en son som kommer och hälsar på men det är knappast därför man skaffar barn.

Dock finns det dem som gör på andra sätt. Typ spela om barnen, smart!
-"Åh nej jag förlorade, här får du mitt barn"
Undrar hur dem biologiska drivkrafterna fungerade den gången... Den gubben förtjänar nog inga besök på äldreboendet direkt.

Någon som är sugen på att spela kort? ;)


By the way, idag blir det blodpudding, en sån där maträtt som alltid vållar till diskussion, antingen gillar man det eller så hatar man det... vad tycker ni? Bilduppdatering kanske kommer senare...


Vilket väder!

Har ni tänkt på det?
Sol och fint väder under en lång period nu. Visst, det blir inte lika varmt som på högsommaren, inget badande, men vilket underbart höstväder. Grymt skönt!

Enligt smhi ska det fortsatta vara bra, visserligen lite moln men inget regn de närmaste dagarna heller. Najs!



Garanterat superduperrik framför datorn

Nu har jag bestämt mig!

Jag ska testa en sån där riktig "bli rik framför datorn utan hårt arbete" grej, snabba miljoner som ni säkert vet. Tänker inte avslöja vad jag ska göra innan jag provat det ett tag men inget sketet pyramidspel utan något helt annat. Ska bli spännande!! Eller är det verkligen spännande... denna tjänst "garanterar" framgång... haha

Så bara så ni vet, Joel är miljonär inom kort!



För miljöns skull ska man ju återvinna, gäller det bilder i bloggen också?


PVR box

Vi har en sån där kanon bra pvr-box, tyckte det var en kanon grej att skaffa och i praktiken kostade den 18kr. Tyvärr innebär den, vilket jag insåg först i efterhand att man kan pausa tv, och man (=vera) pausar tvn, för att prata i telefon, inte jättelyckat. Bara för att vara tydlig, jag insåg at det gick att pausa tvn, men inte att vera skulle komma på att göra det för telefonens skull. Snart ber hon mig väl spela in Man U också.... 

För att bli framgångsrik blogare gäller det att hänga i, vara ihärdig, ta kort på mat om och om igen, så här kommer dagens rätt á la Joel, pasta med bacon och ölkorvsgryta (salladen är rester från tacos igår):


Fredag?

Sen jag börjat plugga istället för att jobba märker jag verkligen ingen skillnad på dagarna. Studierna kan jag sköta när och hur jag vill så den enda skillnaden mellan en tisdag och fredag är tv-tablån. Helgerna utmärker sig ju naturligtvis med at man inte får någon post och ofta en väldig massa bra premierleague-fotboll.

Borde helt klart strukturera upp det här lite grann. Vill vara fredagsglad och då kan ju inte hela livet vara helg...

Denver föddes i alla fall en onsdag.
26/11 2008

Mitt hjärta är grönt

Lite politik kommer ni allt få stå ut med när ni läser den här bloggen, när något riktigt intressant händer måste det ju med... Denna gång är det så lyxigt att politiken kommer i form av en liten kort film, fantastiskt!


ovettigt inlägg

blev minsann inget måla idag. men däremot lite annat fix och trix här hemma. nu har solen gått ner och jag är skittrött, ska söva denver och sen se på idol innan jag får sova. Herr Bagge är riktigt sevärd den här säsongen.

Just nu är det dock vänner, tidernas bästa tv-serie.

Vill ni läsa om denver idag kan jag ju rekommendera veras förvirrade blogg. Själv har jag fått ett nytt bloggproblem, hur sätter man en vettig rubrik på ett inte så vettigt inlägg? tips mottages gärna=>




Seriöst? nja

Kanske kan vara bra att, för dem som tar livet påblodigt allvar, att förtydliga: Denna blogg innehåller en del ironi, skriver jag att Anna Anka är smart så står jag inte nödvändigtvis för det... kanske motsatsen?

Har inte fått några kommentarer som tyder på att jag misstolkas men bäst att förtydliga.

Idag blir det till att måla lite, har hållt på att fixa i hallen ett tag nu men på sistonde har det inte hänt så mycket så idag ska trappen få sig en omgång med vitt. Nu frukost!


Anna, the amazing, Anka

Min nya idol, Anna Anka, skriver på Newsmill. Smartare kvinna får man leta efter...

Jag noterar dock att jag är tragisk... jag betalar inte allt här hemma, jag byter en och annan blöja och är inte livrädd för att vara ensam med Denver... snacka om tragisk, för att inte tala om omanlig. Hade jag varit en riktig amerikansk man hade det minsann varit annorlunda, och tro mig, Anna Anka vet allt om den vanliga amerikanska mannen.

Tack Anna för dina kloka ord och jag tror verkligen att alla svenska kvinnor med sina tragiska män och deras eviga 20-lappsletande kommer ha dig som en stor förebild. Från botten av mitt hjärta, tack fru Anka!


Jag förstår givetvis att min hyllning försvinner i mängden av hyllningar men det är skönt att se att fru Anka har sitt mål klart: 
"Jag vill bli en förebild för svenska kvinnor. Jag har brutit upp från Jantelandet. Jag önskar att fler svenskor gjorde som jag. Ni skulle bli mycket lyckligare"

äntligen

Jag förstår att ni väntat, men bättre sent än aldrig. Bloggens första matbild!!! Hemmalagad mat av mig, typ paella.


Snart dags för Inter-Barcelona!

ekonomisk, bara en känsla

Jag gillar att se på fotboll lite då och då och har skaffat en del kanaler för det ändamålet. Jag valde dock att strunta i viasat sport kanalerna, tänkte vara duktig och ekonomisk och spara in månadsavgiften på 140kr/mån.
Genomtänkt? Nej.
Istället blir det ett par matcher i månaden som jag bara måste se, typ som inter-barcelona ikväll, och som jag då får betala 79kr/match för... vilken kass affär, men vad gör det? det känns ju bra i alla fall.




Vi lekte med denver tidigare (för att byta ämne utan förvarning), säger vi mamma så pekar han på mamma, säger vi pappa pekar han på lampa... någon som har tips på hur jag ska vinna kampen om vår son? Han måste bli bättre på att säga pappa, det är en sak som är säker, att lampa är lättare än pappa vore ok om han pekade på en morot när vi sa mamma=>


Onsdag

Idag blir det till att städa lite här hemma. Sen ska jag göra nåt paellja liknande till middag, får väl se om jag lyckas ta något kort...

Just nu är det lite macka till lunch och en titt på barnen i bullerbyn. Plutten har somnat i sin gunga och vera har hamnat i badkaret.

Moahaha

Integritet??
Hahaha säger jag om det... har nu fixat till min osynliga besöksräknare som inte bara mäter antal besökare/unika besökare utan också visar ip-nummer, vilken sida man kom ifrån (om man klickade sig hit...) och en massa annat spännande... moahahaha

Nu ska jag sova... God natt

Glömde visst...

Är inte så van med den här typen av blogg som helt saknar syfte och som inte har någon politisk poäng. Missade därför att skriva det som faktiskt har hänt idag...

Har jobbat som säljare till och från sedan gymnasiet och sedan et par veckor tillbaka har jag jobbat lite extra på kvällstid efter en periods pappaledighet. Dock har det härmed extraarbete när arbetet blir typ 5:e-handsprioritet inte kännts helt bra, motivationen har sinat. Därför sa jag idag upp mig och fick på egen begäran sluta utan uppsägningstid. MIn arbetsgivare har varit väldigt bra och som företag fins inget negativt att säga. Har även träffat mycket trevligt folkoch en del av dessa kommer jag förhoppningsvis ha kontakt med även i fortsättningen. Tack för den här tiden!

Nu blir det studier och umgås med lilla familjen... och just det ja, glömde nästan, blogga....

För er som undrar så kan jag stava men min kära dator tycker att en del tryckningar på space och andra tangenter bör ignoreras så därför blir det en del fel. Givetvis skulle jag kunna konjukturläsa, och det ska jag, om jag får betalt för det..

Never look back=>

Tack och hej!

Nya blondinbella

Jag börjar så smått inse att en blogg kräver bloggande. Kanske låter dumt, men jag har å andra sidan aldrig påstått att denna bloggen var särskilt genomtänkt...
Vad vill ni läsa?
Snuskiga detaljer från mitt privatliv? (synd, mitt liv är inte alls snuskigt)
Allt om min son Denver? (det blir nog en del av detta, men ärligt, hur mycket händer på en dag?)
Kom gärna med förslag.

Noterar i alla fall efter att bara startat en blogg och lagt en statusrad på facebook med adressen kan jag nu fira 15 unika besökare, wohoo! Kanske nästa blondinbella? Och tro det eller ej men jag har analyserat hennes framgångsfaktorer noga, vad gör hon som lockar alla läsare... och nu är ni nyfikna på vad jag kommit fram till... det magiska receptet till framgång i bloggvärlden är.... *trumvirvel*.... foton på mat! Typ varannat inlägg innehåller ett fotot på vadsom intagits till lunch eller middag. 

Dessvärre är mina måltider inte alls lika spännande som blondinbellas och jag sitter sällan med kamera vid maten, men var så säkra, jag ska anstränga mig för att åtminstonde någon enstaka måltid ska nå cyberspace via denna blogg!! 

Nu tänkte jag äta något betydligt onyttigare än mat...

Och för er som undrar så får jag inte betalt för denna smygreklam, fick inte ens chipsen gratis, men med mina 15 läsare bör detväl bara vara att skicka en faktura i efterskott, inte mycket att diskutera, eller hur?


Välkommen till min nya blogg!

Nu ska jag börja med en lite mer privat, lite mindre politisk, blogg med utgångspunkt i min roll som pappa. Kommer säkert smyga in en del politik från ett grönt liberalt håll (jag är ju medlem i CUF) samt en del annat som händer utan anknytning till min lilla guldklimp.

Nu ska jag sova, imorgon blir det plugg och arbete...

RSS 2.0